Özel Akyol Diyaliz Merkezi - Özel Hastane Randevu Al , Özel Hastane Arama Motoru

Kategori : Özel Diyaliz Merkezi
İl : Gaziantep Özel Hastaneleri
Randevu : Özel Akyol Diyaliz Merkezi Randevu Almak İçin Tıklayınız
Tahlil Sonucu : Özel Akyol Diyaliz Merkezi Tahlil Sonucu İçin Tıklayınız
Fark : %200
Telefon : (342)2322020
Randevu : (342)2322020
Fax : (342)2321030
Link : Özel Diyaliz Merkezi web sitesi
Mail : akyoldiyaliz@hotmail.com
Adres : Bahçeli Evler Mah. Atatürk Bulv. Gazi Sok. No : 3 GAZİANTEP

Genel Bilgiler

 
profil Hastane Adı ÖZEL AKYOL DÄ°YALÄ°Z MERKEZÄ° LTD. ÅžTÄ°. Unvanı ÖZEL AKYOL DÄ°YALÄ°Z MERKEZÄ°
Ä°l GAZÄ°ANTEP Ä°lçe  
(*)SGK İle Anlaşmasız Doktor Sayısı 0 Yatak Sayısı 0
Ä°lave Ücret Oranı En fazla % 200 ilave ücret alabilir.
(*)Randevu Bilgisi TEL: 0 342 232 20 20 FAX: 0 342 232 10 30
(*)Hastane Açıklaması MERKEZÄ°MÄ°Z 01.06.2006 TARÄ°HÄ°NDE BAHÇELÄ°EVLER MAHALLESÄ° ATATÜRK BULVARI GAZÄ° SOKAK NO:3 ADRESÄ°NDE 17+1 HEMODÄ°YALÄ°Z CÄ°HAZ KAPASÄ°TESÄ° Ä°LE FAALÄ°YETE BAÅžLAMIÅžTIR. TECRÜBELÄ° VE EMÄ°N ELLERDE, GÜLER YÜZLÜ BÄ°R SAÄžLIK EKÄ°BÄ° Ä°LE HASTALARIMIZA DAHA RAHAT VE Ä°YÄ° BÄ°R ORTAMDA TEDAVÄ° ALMALARI AMACIYLA YOLA ÇIKTIK. AMACIMIZ HEMODÄ°YALÄ°Z TEDAVÄ°SÄ° GÖREN HASTALARIMIZA EN YÜKSEK KALÄ°TEDE HÄ°ZMET SUNMAKTIR. HÄ°ZMET KALÄ°TESÄ° YARIÅžINDA KENDÄ°MÄ°ZÄ° HER YIL GEÇMEK, Ä°YÄ° DÄ°YALÄ°Z UYGULAMALARINI BAÅžARI VE KALÄ°TEYLE SUNMAK, GÜLER YÜZLÜ VE TECRÜBELÄ° SAÄžLIK EKÄ°BÄ°MÄ°ZLE HÄ°ZMET VERMEKTÄ°R. 2008 YILINDA KAPASÄ°TEMÄ°Z GELEN YOÄžUN TALEPLERDEN DOLAYI 27+1 VE 35+1 OLMAK ÜZERE 2 KEZ ARTIRILMIÅžTIR. 15 PERSONELLE HÄ°ZMET VERDİĞİMÄ°Z ÜNÄ°TEMÄ°ZDE BRAUN DÄ°ALOG MARKA DÄ°YALÄ°Z CÄ°HAZLARI VE AQUALÄ°NE MARKA SU SÄ°STEMÄ° KULLANILMAKTA OLUP HER HASTANIN Ä°HTÄ°YACINA ÖZEL DÄ°YALÄ°Z FÄ°LTRELERÄ° ( GAMBRO14L,17L,21L ) SEÇÄ°LMEKTEDÄ°R.

Doktorlar ve Çalışma Saatleri

Çalışma Åžekli SözleÅŸme Konusu Ad Soyad Pzt Sal ÇrÅŸ PrÅŸ Cum Cmt Paz
1
Yarım Zamanlı HEMODÄ°YALÄ°Z Ä°BRAHÄ°M KONUKOÄžLU 7-19 11-15 7-19 11-15 7-19 11-15    
Tam Zamanlı HEMODÄ°YALÄ°Z EMÄ°N KAÄžAN ARI                

Anlaşmalı Branşlar

SözleÅŸme Konusu SözleÅŸme Konusuna BaÄŸlı BranÅŸlar SözleÅŸme Durumu
1
BÄ°YOKÄ°MYA Tıbbi Biyokimya SözleÅŸmeli
MÄ°KROBÄ°YOLOJÄ° Mikoloji(Tıbbi Mikrobiyoloji) SözleÅŸmeli
HEMODÄ°YALÄ°Z (Ä°lave Ücret Alınamaz) Ä°ç Hastalıkları SözleÅŸmeli

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Adres BAHÇELÄ°EVLER MAH.GAZÄ° SK.NO:3
Telefon (342)2322020
Faks (342)2321030
E-posta akyoldiyaliz@hotmail.com
(*)Web Adresi www.akyoldiyaliz.com
 

 

BaÄŸlı OlduÄŸu SaÄŸlık Sosyal Güvenlik Merkezi

Ad GAZÄ°ANTEP SAÄžLIK Ä°ÅžLERÄ° Ä°L MÜDÜRLÜÄžÜ Adres ÇUKUR MAH.DOKTOR MACÄ°T BARLAS CAD.NO:7  ÅžAHÄ°NBEY/GAZÄ°ANTEP
Telefon 3422302850 Faks 3422320344
E-posta gaziantepssgm@sgk.gov.tr
Merkezimiz 01.06.2006 tarihinde Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarı Gazi sokak No:3 adresinde 17+1 hemodiyaliz cihaz kapasitesi ile faaliyete baÅŸlamıştır. Tecrübeli ve emin ellerde, güler yüzlü bir saÄŸlık ekibi ile hastalarımıza daha rahat ve iyi bir ortamda tedavi almaları amacıyla yola çıktık.
Amacımız hemodiyaliz tedavisi gören hastalarımıza en yüksek kalitede hizmet sunmaktır. Hizmet kalitesi yarışında kendimizi her yıl geçmek, iyi diyaliz uygulamalarını baÅŸarı ve kaliteyle sunmak, güler yüzlü ve tecrübeli saÄŸlık ekibimizle hizmet vermektir.
2008 yılında kapasitemiz gelen yoÄŸun taleplerden dolayı 27+1 ve 35+1 olmak üzere 2 kez artırılmıştır.
15 personelle hizmet verdiÄŸimiz ünitemizde Braun Dialog marka diyaliz cihazları ve Aqualine marka su sistemi kullanılmakta olup her hastanın ihtiyacına özel diyaliz filtreleri( Gambro14L,17L,21L ) seçilmektedir.
Diyaliz salonumuz klimalı olup her hasta için LCD TV ve Uydu sistemleri vardır, ayrıca salonumuzda hastalarımızın yararlanması için kablosuz internet ağı  bulunup, seans sırasında yemek hizmeti de sunulmaktadır, servis hizmetlerimiz Gaziantep içi ile sınırlı olmayıp yakın ilçelerdeki hastalarımızı da kapsamaktadır.
Hastalarımıza transplantasyon hakkında bilgi verilerek transplantasyon listesine yazılmalarında yardımcı olmaktayız. Ayrıca nakil için uygun kadavra çıktığında hastalarımız nakil merkezine ulaÅŸtırabilmek için gerekli tüm mercilerle irtibata geçerek kısa sürede nakil merkezine ulaÅŸmalarını saÄŸlıyoruz.
Diyaliz merkezimiz açıldığı ilk günden bugüne kadar 20 kadar hastamız Dr. Ä°brahim KONUKOÄžLU ’nun yoÄŸun desteÄŸi ile nakil olarak böbrek hastalığından kurtulmuÅŸlardır.